Én személy szerint csomagolástechnikával 1996-óta foglalkozom. A Kardos-Pack Kft. 2010. áprilisában alakult, mely a csomagológép gyártást tűzte ki fő tevékenységének. A cégünk székhelye Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Újfehértón található.
Cégem elsősorban élelmiszeripari csomagológépek, illetve csomagoló gépsorok gyártásával, automatizálásával, javításával és korszerűsítésével foglalkozik. Célom, megbízható, korszerű, ár-érték arányban jó, CE minősítéssel ellátott csomagológépek gyártása. Ennek érdekében korszerű technológiát használunk a csomagológépek terén, amelynek számos célja van. Elsősorban a minőség, amelyet új csomagológépekre vállalt garanciával is alátámasztunk.
Másodsorban pedig a csomagológépeknél nem elhanyagolható tény a csomagolás gyorsasága sem. Büszkén merjük vállalni a gyorsaságot gépeinknél, de nem csak a gyorsaság számít, hanem az is, hogy a gyorsaság mellett is üzembiztos, azaz a csomagológépeink a csomagolást csekély hibahatárral végzik magas tempó mellett is.
A gyorsaság nemcsak a csomagológépekre lényeges, hanem az új csomagológép kivitelezésének a gyorsasága is számottevő. Cégünk törekszik az ön által meghatározott határidőre egy új és korszerű csomagológéppel kiszolgálni igényeit.
Ha hibás, már meglévő csomagológépét akarja megjavíttatni, esetleg korszerűsíteni vagy konkrét elképzelése van egy új csomagológépről bátran keressen fel további információkért.